New Step by Step Map For su kaçağı tespit

Wiki Article

Ancak su kaçakları, her zaman kaçağın olduğu noktada kendisini belli etmediğinden bu yöntem işe yaramamaktadır. Gereksiz yere duvarlar ve zemin kırılmakta ve ekstra maliyetler ortaya çıkmaktadır.

Tahmini yöntemlerle değil görerek tespit yapar ve defalarca onarım yapmaya gerek kalmaz. Kameralı su kaçağı ile tespit edilen su kaçağı arızası kolayca onarılır ve günler süren tadilat işlemleri gibi bir derdiniz kalmaz.

Tespit yapılana kadar araştırma yapılan bölge adeta inşaat haline gelir ve işlem bittikten sonra tadilat aşamasına geçilirdi.

Hayırlı günler odamda çamaşır makşnası var arada tek duvar var duvarın arkasında ise lavabo var çamaşır makinası olan yere gider ve musluk yaptırmak istiyorum veya başka öneride bulunan olursa sevinirim

Sonuç olarak su sızıntısı tespiti yapılan bölümler onarımdan geçirilerek su sızıntısı sorununuz ortadan kaldırılmış olur.

Su kaçak tespiti yapmak için işlem yapılan bağlantılar alt kata su sızması olmadığından emin olmak için kontrol edilmelidir.

Termal Kamera: Sıcak su tesisatında ısıya duyarlı bu cihazla kaçak bulma yapılmakta olup laminant olan yerlerde kaçak bulmamızda yardımcı bir cihazdır.Termal su kaçak tespiti daha çOkay sıcak su tesisatı kaçak bulmada kullanır.

Bu değişikliğin sebebi boruların ek parçalarında yapılacak işleme göre değişmektedir. Temiz su tesisatlarında boru tamir masrafları one hundred fifty TL nin üzerine çıkmamaktadır.

Dinleme cihazı ile kaçakların bulunması fayans altındaki borularda ve özellikle de temiz su tesisatında işe yarar. Temiz su tesisatının basıncının yüksek olması, sızıntılarda sese yol açar. Bu sayede tespit çAlright daha etkili olarak yapılır.

Bu yeni teknoloji aynı zamanda enerji tasarrufu sağlar. Cihazla Su Kaçağı Tespiti Nasıl Yapılır Sensörler, su sızıntısı algılandığında otomatik olarak su kaynağını kapatır. Bu da gereksiz su tüketimini engeller ve su faturalarının düşmesine yardımcı olur.

Tıkanıklık dışında evlerde yaşanan tesisat sorunlarından birisi de lavaboların, duşakabinlerin musluk ve bataryalarının bir süre sonra çeşitli dış etkenlerden dolayı zarar görmesi ve kullanılamaz hale gelmesidir.

Banyoda su birikmesi, banyo giderinde tıkanıklık olduğu anlamına gelir. Evet, bu durumda alt katın tavanından su geliyor olabilir. Ancak bu durum tıkanıklık ile ilgili değil. Banyoda bulunan fayanslardan kaynaklanan bir durum olur. Banyoda bulunan fayansların aralarında derz dolgu bulunur.

Kameralı sistemle su kaçağı kontrolü su kaçak tespit işlemlerinde su kaçak tespiti en kolay ve garantili yöntemdir kameralı tesisatçı evinize veya iş yerine geldiğinde gözle ilk konturolleri yaptıktan sonra su kaçağını kameralı cihazlarla ile kontrol eder ve sorunun yerini bulur daha sonra kameralı tesisatçı yapılacak işlemlerin listesini çıkartıp onarım işlemine başlar.

Kullandığımız bu teknolojik ekipmanlar ile kısa sürede su kaçağı noktasını buluyor ve onarım işlemine geçiyoruz. Elbete tek başına bu cihazlar yeterli olmayıp bunun için tespit işlemini yapan kişinin alanında uzman olması gerekiyor.

Report this wiki page